Forum

RKC - Utrecht
 

RKC - Utrecht

Pagina 2 / 2 Eerste  
(@dejanrkc)
Lid

Ondanks het verschil in kwaliteit tussen beide ploegen, is dit gelijkspel toch enorm teleurstellend. Je kan zeggen wat je wil, maar waar het gehele seizoen de aanval het probleem was, lijkt dat de laatste paar wedstrijden weer de verdediging te zijn. Laatste drie wedstrijden telkens twee goals gemaakt en alsnog geen een keer de overwinning gepakt. 8 tegengoals in 3 wedstrijden is gewoon te veel, zeker in deze fase van het seizoen. Ik dacht dat Fraser een trainer was die vooral goed was in het op slot gooien van wedstrijden, nou zelfs dat lukt niet. Je zal nu moeten winnen van Heracles, want ik verwacht dat Excelsior sowieso 1 van de komende 2 thuiswedstrijden gaat winnen.

Oh, en ik wil toch nog even David Min uitlichten. Wat heeft die jongen zich geweldig ontwikkeld en is nu misschien wel onze belangrijkste speler. Die eerste goal was echt een klasse goal!

Dit bericht is 3 weken geleden 3 keer aangepast door DejanRKC
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/04/2024 10:17 am
(@pascal)
Lid

Wat een verschil in mindset ook als je de trainer van Excelsior na Ajax hoorde voor de camera en onze Fraser na de wedstrijd hoort praten tegen de media. Dijkhuizen zegt de komende twee thuiswedstrijden tegen NEC en Heracles heb ik er alle vertrouwen in en dan gaan we het beslissen. Fraser zegt daarintegen tsja we zijn nu eenmaal RKC en dit kan altijd een keer gebeuren. Kritiek van supporters boeit me niet.

Zoiets kun je denken, maar moet je nooit zeggen. Wat een demotivatie voor de spelers. Ik zie het door onze laffe trainer erg somber in. Winnen doen we zelden in Almelo. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/04/2024 12:35 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@dejanrkc Wat veranderd is achterin is de basisplaats van Gaari ...

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/04/2024 1:45 pm
(@kees-brands)
Lid

Geplaatst door: @bakari

@dejanrkc Wat veranderd is achterin is de basisplaats van Gaari ...

Je Gaari allergie is wel duidelijk hoor. De feiten zijn dat van de achterhoede alleen van der Buys de laatste 5 wedstrijden speelt. Verder zijn Meijers en Adewoye een aantal wedstrijden geblesseerd geweest. Het gaat om de spelopvatting. Als je Utrecht zo nadrukkelijk de bal geeft komen er ook kansen. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/04/2024 3:08 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@kees-brands Je hebt gelijk, Lutonda is ook gewijzigd. Gaari verving eerst Adewoye, daarna om onverklaarbare redenen Lelieveld. 

Centraal gaat het nog, als back is het stuitend om te zien bij hoeveel tegendoelpunten hij betrokken is.

 

Dat is geen allergie, maar gewoon de realiteit. Gaari als back is iets waar we het allemaal wel over eens waren dat hij tekort komt. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/04/2024 5:13 pm
Starbuck
(@starbuck)
Lid

Inderdaad, wat een gel#l van Fräser. In deze zwakke eredivisie kan iedereen van elkaar winnen. En RKC hoeft echt niet minder te zijn dan bv Heracles, PEC of Fortuna. Het gaat om de instelling. Van de gelatenheid bij RKC word ik soms gek. En ook van spelers als Lokesa trouwens, dat lijkt helemaal nergens op.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 30/04/2024 9:22 am
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: