Forum

RKC - Utrecht
 

RKC - Utrecht

Pagina 1 / 2   Laatste
 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

Beker-break voorbij, nieuwe week, nieuwe wedstrijd.

Zondag komt FC Utrecht naar Waalwijk. Ik zou willen schrijven: Belangrijke pot, maar elke pot is belangrijk nu. Na het debacle van AZ-uit hoop ik op minimaal een punt, maar er valt weinig meer over te zeggen..

Citeren
Topic starter Geplaatst : 22/04/2024 9:49 am
Prince
(@prince)
Lid

Utrecht is de laatste weken aardig aan het klimmen op de ranglijst, maar waarbij ik ze eigenlijk alleen tegen PEC overtuigend beter vond.

De andere wedstrijden waren allemaal met hakken over de sloot, dus je zou zeggen er is een kansje op in ieder geval een punt.

Maar met de wisselvalligheid van RKC binnen 90 minuten tijd is het niet te zeggen hoe we voor de dag gaan komen...

 

Hopen op het beste en in ieder geval passie en strijd!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 23/04/2024 10:43 am
DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

Hopen doe ik op het toilet. 😀 
Ik vrees met grote Fräser.
Maar ik blijf er (nog) vertrouwen in houden.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 23/04/2024 4:33 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Het resultaat van Excelsior tegen Ajax betekend dat we minimaal 6 punten uit de laatste 4 wedstrijden moeten halen. Zwolle moet gewonnen worden en dan of Utrecht of Heracles. Ik geef ons meer kans tegen Utrecht. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/04/2024 8:59 am
(@pascal)
Lid

@bakari 

Mag idd van geluk spreken dat Excelsior die pot niet gewonnen heeft. Anders was het klaar geweest denk ik. Vergeet ook niet dat Excelsior ook nog thuis tegen een al uitgespeeld Heracles speelt, als ze die winnen komen ze op een totaal van 5 punten. Als ze ook nog thuis een punt pakken tegen NEC (lijkt me reeël) komen ze op 6 punten. Dan MOET je gewoon nog 2 wedstrijden winnen. Daarom hoop ik ook dat we tegen Utrecht thuis gewoon voor de winst gaan en daar naar gaan spelen en niet voor een gelijkspel spelen, mits het wedstrijdverloop dusdanig is dat dat het maximale haalbare is. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 25/04/2024 9:35 am
Starbuck
(@starbuck)
Lid

Het moet morgen gewoon gebeuren, no matter what. In de playoffs komen is einde eredivisie. Gisteren Groningen gezien, daar winnen we niet van hoor..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 27/04/2024 11:46 am
(@willem)
Lid

Helaas, Fraser snapt er echt niets van, hoe krijg ik Seuntjes niet aan het voetballen, idd door hem links buiten te zetten. Dan de wissels , hij wil echt niet winnen, nr 10 eruit en een verdediger erin.

middenveld hebben we niet of iig Fraser laat ze niet voetballen, kijk naar 

oukili ( vorig seizoen bloeide die op ) geen pepernoot vandaag, Roemeratoe die hoeft niet te douchen, Lokesa ( volgens sommige hier ) het grootste talent dat we hebben? 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 5:03 pm
copi reageerde
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@willem Roemeratoe is structureel 1 van de betere, wat onderschept per wedstrijd is gewoon veel. Lokesa is zeker een talent, maar niet klaar om structureel op dit niveau te spelen. 

Waarom speelt Gaari in godsnaam? Zag er bij beide goals slecht uit en voetballend voegde hij niks toe. De wissel van Lelieveld voor Niemeijer was tekenend 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 5:10 pm
(@wiellus)
Lid

Als je niet speelt om te winnen dan krijg je dit.. Utrecht speelde na de 2-1 volle bak naar voren, zorg dan dat je in die ruimte gaat spelen. Cleonise, Min en Margaret voorop met Seuntjens op 10 daar achter. Nee dan ga je weer 5-3-2 spelen terwijl je MOET scoren, een wissel die ja al vanaf de 2-1 aan zag komen.. Geen alles of niks in een wedstrijd die je moet winnen, wat een brevet van onvermogen van onze Henk.. Tegen beter weten in hopen op 4 punten uit de wedstrijden tegen Heracles en PEC en dan wordt het nog spannend, want Excelsior gaat nog minstens 3 punten halen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 7:02 pm
DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

Is Fräser al buiten geschopt? Frank en Mo mogen van mij eveneens hun congé krijgen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 8:51 pm
copi reageerde
(@wiellus)
Lid

 ,,Dit was een mogelijk scenario, en er zijn ook redenen voor. Toch zijn de zenuwen niet zo groot. Bij mij én de mensen om me heen ook niet. De technisch en algemeen directeur én zelfs Ben Mandemakers weten dat het een keer kan gebeuren”, zegt Fraser. Hij wil maar zeggen dat het niet vanzelfsprekend is dat RKC tot in de lengte van jaren in de Eredivisie speelt.

Als dit de manier is waarop wij ons motiveren, dan kunnen we beter gelijk stoppen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 9:02 pm
DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

@wiellus Dat zeg ik toch!!!!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 9:45 pm
(@wiellus)
Lid

Dit zijn niet mijn woorden he, maar die van de grote Henk Fraser.. een van de grootste mismatches qua trainer in de geschiedenis van RKC..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 11:26 pm
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

@wiellus realistisch is het ook zo. Maar dat neemt niet weg dat we als Rkc er voor moeten strijden om er toch in te blijven. We zijn een club dat tussen de kkd en eredivisie dit qua niveau en grote. Maar iedere week zien we dat er meer in zit. Iedere week zien we dat niet alles er uitgehaald word. Het is schrikbarend hoe erg Adewoye, Oukili, Seuntjens, Kramer en Lutonda zijn teruggevallen in niveau. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 11:37 pm
(@wiellus)
Lid

Zeker is het realistisch en wij als supporters van RKC weten ook echt wel dat het geen gegeven is dat we jaren in de eredivisie spelen en degradatie er bij hoort. Maar als je er dan toch uit vliegt, ga dan strijdend ten onder en ga vol voor de punten en mogelijke handhaving. Niet met het schijtbakken voetbal van dit seizoen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/04/2024 11:50 pm
Pagina 1 / 2   Laatste
Deel: