Forum

AZ - RKC
 

AZ - RKC

 Tim
(@tim)
Oprichter Programmeur Supporter

De moed lijkt na vorig weekend verder weggezakt dan ooit, maar voor de volledigheid toch nog maar even een AZ-uit topic.

Aftrap vanavond 18:45. Na de ruime overwinning van Excelsior gisteren staan we weer op de 16e plaats. AZ heeft de laatste twee wedstrijden 10 goals tegen gehad, dus zullen wel gebrand zijn om revanche te nemen.

Hopelijk zit er meer pit in dan tegen Volendam. 

Citeren
Topic starter Geplaatst : 13/04/2024 10:28 am
copi
 copi
(@copi)
Lid

Nu, daar gaan we dan met wat kkd prospects, het eeuwige talent en een paar afgelikte boterhammen en toch de moed erin houden want wat moet je anders. RKC kan met deze selectie enigszins mee in de kkd, maar de eredivisie is te hoog gegrepen en toch hoop je op een wonder.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/04/2024 11:33 am
(@wiellus)
Lid

Schade beperken qua doelsaldo en misschien wat andere dingen proberen qua opstelling/formatie richting de komende 3 finales. PSV uit reken ik niet mee, als je iets wil qua handhaving moet je uit het drieluik Utrecht - Heracles - PEC 6 punten halen.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/04/2024 11:37 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Fraser out! Zijn wissels helpen de wedstrijd om zeep. 2 voetballende spelers er af halen voor 2 verdedigers en daarna niet meer onder de druk uit kunnen voetballen. Deze mogen we volledig op het conto van Fraser schrijven

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/04/2024 8:21 pm
(@dejanrkc)
Lid

Om te janken dit. Nog niet eens het feit dat we verliezen, maar met name de manier waarop. Enkeltje KKD op deze manier!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/04/2024 8:54 pm
Starbuck
(@starbuck)
Lid

Zooo onnodig. Die 0-2 moet je gewoon over de streep trekken. In plaats daarvan ga je achteruit lopen. Lekker gewisseld ook. Dit is een mentale dreun..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/04/2024 8:59 pm
(@wiellus)
Lid

Het hele seizoen mag op conto van Fraser met zijn schijtbakkenvoetbal. Enige optie om er in te blijven is de komende 2 weken Fraser buiten zetten 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 13/04/2024 9:35 pm
(@robbie-van-der-kaay)
Lid

Nog nooit zo'n grote tactische blunder en laffe wissel van een RKC-trainer gezien. Seuntjes EN Niemeijer eraf halen voor Felida en Lelieveld. Wat voor systeem ging die in hemelsnaam spelen. Op TV zij hij 4-5-1. Wat was de rol van Lelieveld dan? Die liep als een kip zonder kop rond te rennen. Na deze wissels kwam Min in ieder geval op een eiland te staan en kwam er niet meer aan te pas. Het enige wat gebeurde was dat een onthutsend zwak AZ de rode loper werd uitgelegd. En dan die wissels op het eind. In de 84e minuut komen er 2 buitenspelers bij terwijl je weet dan er steeds meer hoge ballen gaan komen en dan komt uiteindelijk Kramer in de.................90e (!!) minuut. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/04/2024 9:01 am
Prince reageerde
(@hansie-hansie)
Lid

Van het gouden wisselbeleid van Joseph Oosting naar de achterlijke frikandellen wissels van Henk Fraser. Hoe we van een trainer met heel veel uitstraling en positiviteit naar een narcist zijn gegaan. Ik kan me geen uitwedstrijd herinneren waarin Fraser het publiek heeft bedankt. Al met al hebben we nu een week geen wedstrijd dus als RKC Fraser er eindelijk uit wil donderen dan is dit het juiste moment.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 14/04/2024 12:14 pm
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

@Tim

 

uit nieuwsgierigheid, wordt zo'n wisselblunder, als Henk afgelopen zaterdag gedaan heeft en waardoor we wederom punten hebben laten liggen nu geëvalueerd intern?

M.a.w. krijgt hij op zijn flikker?

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/04/2024 11:41 am
(@pascal)
Lid

Ongelooflijk hoe je de wedstrijd uit handen hebt gegeven. Ik zei na de 0-2 nog steeds dat ik zou tekenen voor een punt omdat het typisch RKC is altijd een wedstrijd nog volledig uit handen te geven en nu ook weer. Van een AZ dat echt niet met hun sterkste basiself op het veld stond. Na de wissels ging je alleen maar achteruit lopen. En ik ben dit seizoen absoluut geen Kramer fan, maar het lijkt wel een beetje Kramertje pesten wat Fraser doet op het moment. Je staat achter in minuut 77 en gaat in minuut 90 pas Kramer brengen. Je hoort Fraser ook steeds praten over punten sprokkelen terwijl we echt overwinningen nodig hebben. Blijkbaar zien wij het als supporters allemaal compleet anders als onze trainer. Het is te hopen dat Feyenoord de beker wint zodat Excelsior nog een gemotiveerd NEC op bezoek krijgt. Als Excelsior een punt of meer gaat pakken tegen NEC is het denk ik een heel eind gedaan.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/04/2024 12:17 pm
Deel: