Over ons

RKCNu is hét platform over RKC gerund door een fantieke groep supporters. Wij vonden een aantal jaren geleden dat het tijd werd om het hernieuwde eredivisieschap twee jaar geleden te vieren met een platform waarop de laatste nieuwtjes en randzaken over onze mooie club te lezen zijn.

Het doel van RKCNu is om de groeinde groep supporters op de hoogte te houden wat er precies gebeurd binnen en buiten de club, in goede én slechte tijden.

Inmiddels is de site uitgebreid met een Forum en zijn maken we ook al meer dan een jaar RKCNu: De podcast, live op Langstraat FM en in je favoriete podcast-app. We staan uiteraard altijd open voor tips, vragen of opmerkingen. Je kunt onze redactie altijd bereiken via het contactformulierTwitter of Facebook.

RKCNu bestaat uit:

member

Tim

Redactie / Ontwikkelaar

Tim is samen met Bram mede-oprichter van RKCNu. Tim schrijft voor en nabeschouwingen op wedstrijden, is vaak te vinden op het forum en uiteraard maandelijks te horen in RKCNu: De Podcast.

Daarnaast is Tim verantwoordelijk voor het technische gedeelte en de site van RKCNu.

member

Bram

Redactie

Bram is mede-oprichter van RKCNu. Door zijn brede kijk op voetbal en RKC is hij dé verbindende factor tussen supporters en de club. Bram schrijft columns, nieuwsberichten en is uiteraard maandelijks te horen in RKCNu: De Podcast!

member

Lucas

Redactie

Lucas begon bij RKCNu door het schrijven van zijn maandelijkse column, maar al snel is hij doorgegroeid tot de vaste kern van de site. Lucas schrijft nabeschouwingen, neemt interviews af met spelers en is mede-initiatiefnemer van RKCNu: De Podcast!