Forum

Heracles- RKC
 

Heracles- RKC

Pagina 1 / 2   Laatste
(@basbrok)
Lid

Het feit dat ik minder dan 24 uur voor deze cruciale wedstrijd topicstarter ben zegt misschien eigenlijk ook wel veel. Niet zozeer over de betrokkenheid onder ons allen, maar waarschijnlijk vooral onder de gelatenheid.

 

Het potje tegen Heracles is van cruciaal belang, maar met dank aan onze Weekendverpester voelt Almelo Uit als een verplicht nummer. Nog 3 wedstrijdjes aftellen, uitzitten, een klein gebedje en dan maar kijken waar de toevalligheden-tactiek van onze Weekendverpester ons gaat brengen. 

 

Zonder de illusie dat er iemand van de staf naar dit forum kijkt, spreek ik toch 1 hoop uit: laten we nou alsjeblieft 3 wedstrijden vol strijd zien. Als je uiteindelijk toch ten onder moet gaan, dan maar strijdend en vol vuur.

 

Sommige meestervoorspellers roepen dat er voor Heracles niks meer op het spel staat.... maar dat hebben zij ooit vaker gedacht in deze fase van de competitie en werden daarna getrakteerd op een seizoen naar Helmond en Velsen. Heracles zal er dus gewoon nog voor gaan. Maar laten wij nou gewoon eens met het mes tussen de tanden vanaf minuut 1 erop klappen..... want alle eerder geprobeerde meesterzetten hebben tot nu toe ook nergens toe geleid.

Citeren
Topic starter Geplaatst : 04/05/2024 4:29 pm
(@willem)
Lid

In de laatste 13 jaar heeft RKC 1 x gewonnen bij Heracles, wordt tijd voor een tweede keer.

Ik hoop met Lelieveld ipv Gaari en Felida ipv Roemeratoe. Daarnaast Stevanovic maar een keer en kans geven en Seuntjes gewoon op 10.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/05/2024 11:14 am
(@wiellus)
Lid

De opstelling belooft alvast weinig goeds..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/05/2024 11:16 am
(@basbrok)
Lid

@wiellus we gaan dus gewoon weer hetzelfde proberen in de hoop op een ander resultaat.

 

En als het dan een keer goed valt, dan vind de trainer dat hij gelijk heeft.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 05/05/2024 12:09 pm
(@wiellus)
Lid

Voorlopig valt het niks tegen, maar haal Mats er maar uit. Die brengt helemaal niks en je speelt met 10 man

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/05/2024 1:16 pm
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Wat een geweldige uitslag zeg,  mentaal enorm knap toch wel heel veel druk erop van tevoren 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/05/2024 2:37 pm
(@basbrok)
Lid

Knappe zege! Weliswaar enigszins geflatteerd door de bizar grote hoeveelheid persoonlijke fouten bij Heracles. Maar ik zal er niet om malen, 3 belangrijke punten in de zak mee naar Waalwijk.

 

Min scoort een hattrick, de 2 andere goals komen rechtstreeks uit een corner en we houden achterin de nul..... wie dit vooraf in een toto gezet had, hoefde voorlopig niet meer te werken.

 

Zal geen spelbreker zijn en kritisch zijn op het veldspel. Want dat hield grotendeels echt niet over. Vandaag deinen we mee op de euforie! En morgen, gaan we kijken wat Excelsior doet tegen NEC.

 

Aan ons nu om aankomende zondag tegen Zwolle te laten zien dat vandaag geen incident was. Fraser zal er slapeloze nachten van gaan hebben, want zijn geliefde Gaari is er niet bij.

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 05/05/2024 3:01 pm
(@wiellus)
Lid

Nou Bas, zoals Gaari vandaag speelde kun je hem er prima bij hebben. Speelde een puike pot met een prima goal.

Het leek wel of iedereen vandaag besefte waar het om ging of ja bijna iedereen, want wat Mats aan het doen was sloeg echt helemaal nergens op..

En nee het veldspel hield niet over, maar heel eerlijk interesseert me dat op dit moment totaal niet. De kei harde punten is het enige wat nu telt en met een beetje geluk heb je het na morgen wederom in eigen hand.

Dit bericht is 2 weken geleden aangepast door Wiellus
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/05/2024 3:13 pm
DrDoom
(@drdoom)
Je maintiendrai !!

Mooie zege vandaag.

Fijn dat Utrecht vandaag ook wint, moet nec ook nog aan de bak morgen

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/05/2024 5:06 pm
(@basbrok)
Lid

@wiellus ben ik niet helemaal met je eens. Moet zeggen dat de duels met Limbombe eigenlijk allemaal in het voordeel van Gaari uitvielen, al lag dat er ook aan dat Limbombe elke keer hetzelfde probeerde. 

 

Voetballend vond ik hem vandaag echt wel weer vrij zwak. Veel vrije passes die bij de tegenstander kwamen. 

Maar goed, ook ik vond hem bovengemiddeld goed vandaag! Dus ik zal hem zeker niet op basis van vandaag afbranden.

 

Maar nogmaals: het was vandaag wel tegen een onthutsend zwak Heracles! Fijn dat clubs dat ook wel eens tegen ons hebben.

Dit bericht is 2 weken geleden aangepast door BasBrok
BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 05/05/2024 7:45 pm
(@willem)
Lid

@wiellus Denk dat Gaari op zijn kloten heeft gehad , dat ie de ballen een keer weg moet rossen ipv alles voetballend op te lossen. Tweede helft deed ie dat wel, wel een mooi doelpunt van hem. Hoe simpel roemeratoe zich last verrassen, geef mij maar Felida op die positie, Lokesa ook geen pepernoot geraakt, wat er met Seuntjes is geen idee, zet hem gewoon op 10

blij met de 3 punten, maar wel een slecht Heracles, zal tegen pec zwolle een stuk lastiger worden

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 05/05/2024 7:51 pm
(@pascal)
Lid

Wat een weelde! Op het begin van de tweede helft na gewoon zorgeloos de wedstrijd uit kunnen zingen. In één ding bewijst Fraser zijn gelijk en dat is door Kramer te passeren. Min doet het ontzettend goed. Hij is koelbloedig in het afronden, verzet bergen werk, houdt misschien niet iedere bal vast maar houdt constant twee verdedigers bezig. Die zet zich aardig in de picture dit seizoen. Grootste dissonant is Seuntjens wat mij betreft. Hoe hij rondloopt op het veld slaat nergens op. Wat is er met hem aan de hand? Hij is alleen van waarde als hij er vol voor gaat. We kunnen wel zeggen hij moet op 10 of rechtsbuiten, maar met zijn instelling op dit moment zou ik hem nog eerder op de bank zetten. Ik zou hem ook rechtsbuiten zetten en Lokesa linksvoor. Daar voelen zij zich allebei comfortabeler. Niemeijer vind ik ook erg zwak. En deze uitslag kan weleens cruciaal zijn voor het doelsaldo. Excelsior geef je hiermee een ontzettende dreun. Enigste voordeel voor hun is dat ze onze uitslag op voorhand weten voorafgaand aan hun wedstrijd vanavond. Ze weten dat ze daardoor ook moeten winnen.

We kunnen nu volop rekenen, maar dat is kansloos want iedere week zijn er weer verrassingen in de uitslagen. Excelsior krijgt nog twee thuiswedstrijden tegen een NEC die móeten winnen voor de race om de 5e plek en tegen een Heracles die dankzij onze overwinning ook nog niet veilig zijn en daardoor ook moeten. Je mag verwachten dat zij door onze afstraffing volgende week extra gebrand zijn. Wij spelen tegen een al uitgespeeld PEC dus op papier ziet het er gunstiger voor ons uit.

De laatste wedstrijd mag je voor ons beiden als verloren beschouwen. Wij uit bij PSV en Excelsior uit bij Feyenoord. In de verhalen dat Excelsior of RKC wel even geholpen worden door één van beide clubs geloof ik niet zo in. Slot wil mooi afsluiten en dat geldt ook voor PSV, waarbij een hongerige Luuk de Jong nog aast op de topscorerstitel. Het gaat echt volgende week beslist worden denk ik.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06/05/2024 8:45 am
(@dejanrkc)
Lid

Een zeer onverwachte maar historische overwinning! Na heel veel mindere wedstrijden moet ik nu ook zeggen dat ik trots ben op hoe de jongens hebben gespeeld. Ze hebben echt als team gespeeld en gevochten voor elke meter. En ja dan zit het ook mee, maar dat heb je zelf ook grotendeels weten af te dwingen.

Nu hopen dat Excelsior vanavond verliest en dat wij volgende week winnen van PEC!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06/05/2024 11:14 am
Bakari
(@bakari)
Manusje van alles

Bizarre wedstrijd, waar je, je gaat afvragen waarom dit niet eerder kon. We hebben zoveel kansen op punten tegen zwakke ploegen laten liggen. 

Min heeft zich echt op de kaar gezet, wat mij betreft gaan we afscheid nemen van Kramer en hem bedanken voor de mooie jaren en opzoek naar een spits die de concurrentie aan kan gaan met Min. 

Verder was Gaari solide, snap alleen niet waarom hij de voorkeur krijgt boven Lelieveld. Is daar meer over bekend? Lokesa speelde met meer inzet, als hij dat blijft doen is het echt een fijne speler. 

Wat betreft Seuntjens, laat hem maar naar NAC gaan, zo hebben we niks aan die jongen. 

 

Naast Dario mag David Min ook worden genomineerd voor speler van het jaar. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06/05/2024 11:57 am
(@dejanrkc)
Lid

@bakari Ik weet het niet zeker, maar ik vermoed dat Fraser nu de voorkeur geeft aan Gaari omdat hij wat meer verdedigend is ingesteld en fysiek sterker. Waarom hij daarvoor kiest weet ik niet zeker, maar ik denk omdat het laatste gedeelte van het seizoen het meer fysieke wedstrijden zullen zijn waarin het niet draait om mooi voetbal maar om punten pakken.

Dit bericht is 2 weken geleden aangepast door DejanRKC
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06/05/2024 2:46 pm
Pagina 1 / 2   Laatste
Deel: