Lambooij vertrekt naar Cambuur

Na een bomvolle week met nieuws rondom de arbitragezaak die Lars Lambooij aanspande tegen RKC, komt nu een eind. De hoofdscout van de club vertrekt naar Cambuur.

Eerder deze week diende de arbitragezaak die de 35-jarige Tilburg aanspande tegen RKC, omdat de club niet mee wilde werken aan een overstap naar Cambuur. De arbitragecomissie van de KNVB deed vanmorgen uitspraak, waarin het RKC gelijk gaf maar wel aangaf dat Cambuur het contract van Lambooij voor 100.000 euro af kan kopen. De club gaat dat doen, waardoor Lambooij de overstap maakt naar Leeuwarden, waar hij technisch manager wordt.

Lambooij begint halverwege april al aan zijn klus in Friesland en tekent een meerjarig contract. ,,Dit is positief nieuws voor Cambuur”, reageert algemeen directeur Ard de Graaf. ,,We zijn blij dat we Lars binnenkort verwelkomen als onze nieuwe technisch manager.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *