RKC verkoopt Min aan FC Utrecht

David Min was één van de smaakmakers van RKC dit seizoen. De spits wist Michiel Kramer naar de bank te verwijzen en uiteindelijk 10 goals te maken en één assist te geven, waardoor hij belangrijk was voor de handhaving van de geel-blauwen.

Het optreden van Min, die vorig seizoen ook al goede indruk maakte tijdens zijn uitleenbeurt aan Telstar, is niet onopgemerkt gebleven. Vanuit verschillende clubs was er interesse in Min, maar uiteindelijk is het FC Utrecht dat de spits overneemt van RKC.

Min kwam in de zomer van 2018 over van de amateurs van Fortuna en had in Waalwijk nog een contract tot 2025, met daarin een optie voor nóg een seizoen. RKC zal dus een transfersom overhouden aan het vertrek. Min tekent in Utrecht een contract tot 2028.

David, bedankt voor alles en heel veel succes in de domstad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *