RKC huurt Mika Biereth van Arsenal

De kogel is door de kerk! Nadat we eerder deze week al meldde dat RKC geïnteresseerd was in Mika Biereth, is het nu zo ver: De Deense spits wordt dit seizoen gehuurd van Arsenal, zo bevestigen meerdere Engelse bronnen aan RKCNu.

Biereth is een 19 jarige spits die in de Onder-23 competities een geweldige indruk maakte. Het afgelopen seizoen scoorde hij in 21 wedstrijden 11 keer en gaf hij 4 assits. Voor zijn overstap naar Arsenal speelde hij in het Onder-23 team van Fulham, waar hij in 21 wedstrijden 21(!) keer scoorde en 13 assits gaf.

Naast zijn carriere in Engeland werd Biereth afgelopen oktober ook voor het eerst opgeroepen voor de Deense onder-19 ploeg.

Biereth ontbrak vandaag op de training van de jeugd van Arsenal, om zijn transfer naar RKC af te ronden. De verwachting is dat de transfer in de komende dagen officieel naar buiten wordt gebracht. Uiteraard hebben we de transfer voorgelegd aan RKC maar daarop wenste de club helaas niet in te gaan.

We wensen Mika heel veel succes in Waalwijk. Velkommen og held og lykke!

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *