‘RKC heeft verregaande interesse in Mika Biereth en Filip Stevanovic’

Het is een drukke transferperiode. Hoewel de eerste training nog afgewerkt moet gaan worden, zijn er al een aantal spelers aangetrokken (Felida, Lelieveld) en ook verlengd (Mulder, Oukili). Daar blijft het zeker niet bij, want meerdere bronnen melden aan RKCNu dat RKC verregaande interesse heeft in Mika Biereth en Filip Stevanovic.

Mika Biereth is een 19 jarige Deense spits, die onder contract staat bij Arsenal en uit komt voor het U23 team. In het afgelopen seizoen speelde Biereth in totaal 26 wedstrijden, waarin hij 12 keer scoorde en 5 assists gaf. De spits zou een opvolger van Odgaard kunnen worden, want ook Biereth zou voor een jaar gehuurd moeten worden.

De naam Filip Stevanovic kan bekend in de oren klinken, want afgelopen seizoen wilde RKC de buitenspeler van Manchester City ook al graag huren. Destijds koos de 19 jarige Serviër voor Heerenveen, waar hij een tweejarig huurcontract tekende. In Heerenveen speelde hij in totaal 21 wedstrijden, al waren dat vooral invalbeurten. In die 21 wedstrijden scoorde hij 1 keer en gaf hij 1 assist. Hoewel Heerenveen Stevanovic eigenlijk voor twee jaar huurde, had de club de optie om de huur na één seizoen op te zeggen, wat ze ook hebben gedaan.

Wordt de komende tijd ongetwijfeld vervolgd.

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *