Live radioverslag van RKC – FC Twente op Langstraat FM!

Morgen, donderdag 13 mei, spelen we om 14:30 de thuiswedstrijd tegen koploper Ajax. Eerder deze week schreven we al een voorbeschouwing op de wedstrijd, te lezen op de site.

Omdat de wedstrijd doordat alle wedstrijden tegelijk beginnen niet op TV te zien is, enkel en alleen via een stream op ESPN Watch, hebben we samen met de vrienden van Langstraat FM hebben we besloten om de wedstrijd 90 minuten lang, in zijn geheel, live te verslaan.

Eerder dit seizoen deden we dit al bij de wedstrijden tegen Cambuur en Ajax, maar morgen dus opnieuw een live verslag. Tim zal samen met Flynn van Langstraat FM 90 minuten lang de wedstrijd verslaan en samen zullen ze hun kijk op de wedstrijd door een RKC-bril geven.

Mocht je de wedstrijd dus niet live op ESPN Watch kunnen bekijken, of de wedstrijd willen meemaken vanuit een supporters-perspectief, schakel dan zeker in op Langstraat FM. De wedstrijd zal in zijn geheel, onafgebroken worden uitgezonden met enkel reclame en het nieuws tussendoor in de rust.

Morgen zou de beslissing wel eens kunnen vallen in de strijd tegen degradatie en daar willen we jullie natuurlijk zo goed mogelijk van op de hoogte houden. Hopelijk met een héél enthousiast einde van het verslag, waar we een feestje kunnen aftrappen omdat we gehandhaafd zijn.

Schakel dus in op Langstraat FM op zondag 11 april om 14:30 om de wedstrijd op de voet te volgen.

Langstraat FM is te beluisteren op de volgende manieren:
In de Langstraat via de ether op 106.8 FM
Ziggo analoge kabel: 87.5 FM
Ziggo digitale kabel: kanaal 917
KPN & Xs4All: kanaal 1042
Online via deze link 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *