Forum

PEC - RKC
 

[Opgelost] PEC - RKC

Pagina 2 / 2 Eerste  
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Deze wedstrijd staat een beetje als het gehele seizoen van RKC; uitstekend beginnen, té weinig scoren in de 1e helft, vervolgens 2e helft omzettingen van tegenstander, waardoor we blij mogen zijn uiteindelijk met een puntje.

Of dit voldoende zal zijn om de 16e plek te ontlopen? Verwacht van niet.....we moeten echt driepunters pakken, te beginnen a.s. vrijdag!

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 06/02/2021 6:53 pm
Jaccdr reageerde
(@robbie-van-der-kaay)
Lid

Voor de zoveelste keer dit seizoen een wedstrijd met 2 gezichten. Ook vandaag lukt het de tegenstander weer om het in de 2e helft tactisch beter neer te zetten en Grim geen Plan B heeft. In feite zijn we de 2e helft compleet weggespeeld. Daarom dit puntje maar koesteren. 

Lamprou; weer een ijzersterke wedstrijd. Het ene foutje hersteld hij vervolgens zelf met een katachtige redding; 7

Bakari; 1e helft ging hij een aantal keer te enthousiast over Sow heen, waarna bij balverlies de gehele linkerkant (vanuit Zwolle gezien) open lag; 6

Meulensteen; voor het eerst sinds lange tijd niet kunnen betrappen op een (beslissende) fout. Degelijk; 6,5

Touba; bij de 1-1 wat onhandig verdedigd, verder wel OK; 6.5

Wouters; blijft wel een apart verhaal, de linksbackpositie bij RKC: dan weer Quasten, dan weer Lutonda, deze keer Luuk. Ik vond hem goed overeind blijven, en 1e helft ook aanvallend een toegevoegde waarde; 6,5

Anita; ik weet niet of RKC zonder Anita dit puntje binnen had gehaald! Hij is een meester in het bewaken van de passlijnen van de tegenstander, waardoor hij zoveel onderscheppingen heeft; 7

Tahiri; zeker 1 van zijn mindere wedstrijden. Maar @Ben Rienstra hem nu een koekenbakker te noemen, gaat me echt te ver; 5,5

VD Venne; weer een sterke wedstrijd. Uit de prachtige aanval over rechts en vervolgens het geniale balletje van Daneels naar VD Venne moet hij natuurlijk wel gewoon scoren. Verder zijn er bij Zwolle wel enkele spelers die wat blauwe plakken en schrammen op hun benen hebben staan; 7

Sow: 2e helft (bijna) alleen maar balverlies, terechte wissel; 5,5

Oosting; vrijwel onzichtbaar. Wel een multifunctionele speler. Deze wedstrijd van spits, naar rechtsbuiten naar aanvallende middenvelder; 5,5

Daneels; naast het feit dat hij altijd hard werkt zie ik hem hele kleine stapjes maken richting een volwaardige basisspeler; 6

Stokkers; ik verwacht een getergde jongen die met een invalbeurt het ongelijk van zijn trainer wil bewijzen. Helaas; 5,5 

John; kwam erin voor vd Venne die er doorheen zat. Toch vond ik het een risicovolle wissel. In het laatste kwartier heb je tactische discipline nodig en dat had John bepaald niet; -

Azhil; -

Wat me trouwens ook opviel bij RKC: het enorme balverlies bij een eigen ingooi. Er zat steeds geen idee achter. Dit is een doodspel moment waar je heel de week op kan trainen!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06/02/2021 9:56 pm
(@ardvpeppen)
Lid

Oke zo op het eerste oog lijkt het geen goed idee, maar ik zat eens te bedenken dat we eigenlijk de perfecte kandidaat (voor zover ik heb kunnen zien) voor de spitspositie gewoon in de selectie hebben, David Min.

 

Ik bedoel, hij is sterk, technisch vaardig, snel en doelgericht. Stokkers is te langzaam en technisch niet vaardig genoeg, Oosting niet perse sterk en doelgericht (Functioneert beter met iemand om zich heen denk ik) en Damascan is niet perse sterk en wordt niet gezien door de staf.

 

Ik ben wel benieuwd naar jullie mening hierover eigenlijk, zou Fred hem een kans moeten geven?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 06/02/2021 11:30 pm
(@ben-rienstra)
Lid

@ArdVPeppen

Ja natuurlijk verdienen deze jongens een kans.

Stokkers laat al het hele seizoen zien voetballend niet mee te kunnen. Hij speelt iedere wedstrijd slechter en iedere week kost het punten.

Onbegrijpelijk dat Fred dit zo aanpakt..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2021 2:39 pm
(@thomie12345)
Lid

Lamprou: Goede keeper ook gisteren tegen pec. Bakari: Prima gespeeld in tegenstelling tot de vorige 3 wedstrijden. 

Touba & Meulensteen: prima 

Wouters: Het is leuk als stand-in, maar met 5 spelers die leuk zijn als stand-in blijf je niet in de eredivisie en dat zal blijken. wat mensen niet zien is wat Quasten aan routine brengt in de achterhoede. Wouters moet zich aan het niveau optrekken en bij Quasten kunnen spelers zich aan hem optrekken. 

Anita: Goed

Tahiri: net voldoende, want die ene actie op de achterlijn was voor mij het enige hoogtepunt van deze wedstrijd. 

Van der venne: Goed 

Oosting: net voldoende, ook 1 actie die alleen hij/sow/tahiri kunnen maken waarbij hij daneels voor de keeper zet. Dat ziet niemand blijkbaar. 

Daneels: onvoldoende, maar we hebben niemand anders wat te wijten is aan Frank en Allach. Zij blijven herhalen dat de selectie zo goed en breed is. 

 Daneels, Haddouti, Stokkers, erfmorfidis niet genoeg voor de eredivisie brengen veel te weinig. De voorhoede is niet bezet.

De achterhoed nu wel met het aantrekken van Shawn.

Dan kom ik bij Sow: 'de verguisde' sow krijgt nu eindelijk een basisplek en heeft 60 minuten lang een japanner in zn nek gehad. speelde niet goed, maar ook niet slecht. Prima aanspeelpunt. 

Ik pleit ook voor Min in de punt. sow en oosting op de flanken.

 

Frank en Mo vormen het beeld dat het allemaal rooskleurig is maar dat is het niet. Bij winst willem II is gaat het richting play-offs en zie dan Ado nog maar onder je te houden.

Lamprou, Quasten, Anita, Tahiri en Sow zijn de jongens die het moeten laten zien.

Met ngnonge en John lever je in natuurlijk maar bij John had je dit al ingecalculeerd. Dus een veel te dunne bezetting voorin. Dit mogen de directeuren zich aanrekenen.

 

 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 07/02/2021 2:49 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Wéér een wedstrijd met 2 gezichten. Eerste helft bovenliggende partij, je scoort eindelijk is vroeg in de wedstrijd, maar zorg er godverdumme is voor dat je met 0-3 de kleedkamer in gaat zeg.

Na de tweede helft ben je blij met 1 punt, 1 punt waar je weer geen donder mee opschiet. Komend weekend tegen FC Emmen dan maar 3 punten, of zal RKC weer de ploeg zijn waardoor ze in Emmen en omstreken geloven in een handhavingsstunt??

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 08/02/2021 2:45 pm
Pagina 2 / 2 Eerste  
Deel: