Forum

Vitesse - RKC
 

[Opgelost] Vitesse - RKC

Pagina 1 / 2   Laatste
Ton1989
(@ton1989)
Lid

Ik heb een beetje een vreemd gevoel na gisteren, elke keer ben ik toch wel positief gestemd vooraf. Maar het is inmiddels wel bewezen dat we tegen directe concurrenten niet vrijuit spelen.
Gauw richten op de volgende wedstrijd, Vitesse heeft een tik gehad, zullen zich tegen ons willen oprichten. Maar tot nu toe spelen we tegen de betere ploegen vaak een goede partij.

Hoop doet leven, en we blijven erachter staan!

Citeren
Topic starter Geplaatst : 28/01/2021 9:29 am
DejanRKC reageerde
Luc
 Luc
(@luc)
Luctor et emergo

Daar ben ik juist wederom bang voor; leuk combinatievoetbal, we ontvangen de complimenten, maar, 0 punten.

 

Het is ook mijn bedoeling niet om steeds sarcastisch te zijn, maar steeds repeterende commentaren tegen de topclubs als hierboven, en verliespartijen tegen directe concurrenten. 

We zijn niet bij machte om een georganiseerde verdediging te slechtten, we hebben alleen kans in een omschakeling en wellicht een afstandsschot. eigenlijk pure armoede.

 

Ik blijf natuurlijk achter mijn cluppie staan, maar heb wel problemen met bestuur dat zegt dat we een eredivisiewaardige selectie hebben, een blinde met 1 oog kan zien dat dat niet zo is. Handel dan ook daar naar en ben eerlijk tegen de supporter, verdraai de waarheid niet.

Zaterdag verwacht ik een kleine nederlaag, Vitesse zal zich gaan revancheren inderdaad.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 9:57 am
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

2-3. Doelpuntenmakers: Min, Min, Min.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 11:53 am
(@thomie12345)
Lid

De selectie is gewoon ondermaats. Ik heb al eerder gezegd dat alleen Sow het niveau heeft van de buitenspelers. Toch blijven Frank en Fred herhalen dat de selectie goed is. Dan heb je er echt geen kaas van gevreten. Je houdt je eigen fans voor de gek en jezelf ook. Nu pas krijgen ze het heet onder de voeten ongelofelijk, hier had je in de zomer al achter kunnen komen.

Ook aandachtsgier Allach heeft een rol in dit toneelstuk. Frank haalt  Elbers en Leemans  wat zo'n slechte keus nog niet zou zijn geweest voor dit seizoen want Nieuwe tc Allach zou het beter moeten doen maar nee.

Ik kom met een pikant statement en dat luidt als het volgende. 

Er is geen progressie gemaakt niet geleerd van vorig jaar. De voorhoede van vorig jaar winterstop. Hansson Bilate Sow: maatsen, Elbers bank. Daneels kwam toen nog niet eens voor in de plannen. De directie dacht dat het zo slecht was vorig jaar en dat alles anders moest maar nee onzin. Rkc moest wennen aan het niveau en vaessen pakte geen bal. Richting de winter begon rkc punten te pakken met het goede voetbal. Nu pakken we geen punten en geen goed voetbal. We hadden vorig jaar net zoveel punten als we nu hebben en er was sprake van een stijgende lijn. De enige lijn die ernu is, is een vervaagde scheidslijn van amateurisme en proffesionaliteit. 

 

Daneels, Bakari, erfmorfidis, vd venne jupiler spelers jupiler spelers en zelfs daar hebben ze het niet allen laten zien. Allemaal beste jongens hoor, maar hoe haal je het in je hoofd om met je eigen reservespelers in de jup/erediv het volgende seizoen opeens in de basis te beginnen. 

Darren maatsen en Elbers zijn beter dan alle aanvallers van dit seizoen en die stuur je dus weg omdat je vindt dat je betere hebt. En dat is dus niet zo. En als je verstand van voetbal hebt dan weet je wie er potentie heeft. Dan weet je wie er kwaliteit heeft. En dan weet je dat het kwartje zomaar de andere kant op kan vallen als jongens wat beter in hun vel zitten. 

Vermeulen vervangen voor vd venne. Dan heb er geen kaas van gevreten. 

Seys prima hoor dat je hem wegstuurt. Maar hij is de betere versie van Daneels. Dribbels waar fred zijn ogen voor sluitte. Die mooie beentjes en durf in de 16. 

Erfmorfidis halen voor Sow. Ja Fred wie was het ook alweer die thuis tegen de Bosch het kapitaal achterin mond snoerde. Thuis tegen Jong ajax de CV's uitelkaar splijtte met loopacties. En zich clubtopscorer kroonde vorig seizoen. Niet erfmorfidis maar onze Sylla de parel van de de tweede seizoenshelt. Een publiekslieveling. Wat heb ik het te doen met hem. Jullie vernederen hem door vd venne neer te zetten op rw. Die jongen is vast in tranen uitgebarst toen hij hun thuiskwam. Het is een schande. Frank hoe kan dit gebeuren. 

Vermeulen speelt ondertussen bij Dordt. En dat kunnen we op het conto schrijven van Grim en Frank. Hij zei namelijk voor de camera dat hij wel verwachtte in de basis te starten maar daar was de directie niet van gediend. Maar hij was het die uit bij heracles een penalty veroorzaakte en een assist gaf en thuis tegen Twente op de bank begon maar als wissel de 2-0 maakte. Als wissel en 3 punten bezorgde. Hoeveel penalty's heeft daneels veroorzaakt en vd venne en erfmorfidis??? 0 noppes. Wat een miskleun om jongens weg te sturen die veel meer niveau in zich hebben dan wat er nu in de basis staat. 

En tot slot

De passie strijd en het plezier is er ook uit. Want in disciplinair schorsen zijn we wel goed. Je hebt extraversie nodig in een team iemand met visie zou dat snappen. 

En dan hoor ook nog dat je 1 mln uit wil geven voor lijfsbehoud. Nou dan had je de beste speler moeten houden dat koste maar 5 ton. Die de eerste was voorop in de strijd. Kaarten pakte de Jongens opnaaide, goals maakte. Stijn Spierings. Dat was een goede speler. Dat was een topper. Dat was een legende. In Deventer frank daar was hij het die het besliste in een kolkende adelaarshorst. 

 

Dit bericht is 3 jaar geleden 2 keer aangepast door Thomie12345
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 4:09 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@thomie12345

Denk aan je hart, Thomie.

Ja, het voetbal is niet om over naar huis te schrijven, maar RKC staat 'gewoon' op de veilige 15de plaats. 
Is het voetbal oogstrelend? nee! Maar een club als RKC zal nou eenmaal bungelen tussen de KKD en de Eredivisie en elk jaar moeten knokken om het plekje in de ED te behouden, dat gaat gepaard met veel draken van wedstrijden en veel verliespotjes. Dat is rot, maar te verachten als RKC supporter.  Begin van het seizoen had ik je voor gek verklaard dat RKC na 19 speelrondes op de veilige plaatsen zou staan. 

Dat de kwaliteit van de selectie minder is ben ik het zéér mee oneens, RKC had een bepaalde vastigheid waar nu een aantal bepalende spelers wegvallen door blessures/ziekte. Dylan Seys kan het verschil niet maken bij de nummer 11(!!) van de KKD, Kevin Vermeulen bungelt onderaan de KKD, Maatsen zit op de bank bij de nummer 8 van Noorwegen...

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 5:03 pm
(@dejanrkc)
Lid

@thomie12345
Ik wil toch een beetje een kanttekening plaatsen op jouw reactie. De spelers van vorig seizoen waaronder Maatsen, Elbers, Leemans en Seys zijn ook echt pure middelmaat. Met hen erbij hadden we echt niet meer punten gehad, sterker nog, ik denk zelfs nog minder. Al met al, denk ik dat er nu een betere selectie staat dan vorig seizoen. Wel is duidelijk dat onze speelstijl moet worden aangepast. Het kan zo niet langer meer.

Voor de westrijd tegen Vitesse, hoop ik op de volgende opstelling:

Lamprou

Bakari Meulensteen Touba Quasten (bij gebrek aan een betere CV)

Anita Azhil
Tahiri

Sow Min/Damascan Daneels

Sow is gewoon basismateriaal, dus geef hem eindelijk nou eens het volledige vertrouwen. Was vorig jaar ook het vaakst de uitblinker. Verder hoort Damascan nu ook echt een serieuze kans te krijgen. Vind dat hij tot nu toe niet echt het vertrouwen heeft gekregen van Fred. Laat hem maar een paar wedstrijden starten en zo lang mogelijk spelen. Min zou ik in de basis zetten als John kan starten. Ola heeft natuurlijk een perfecte voorzet in huis en met de lengte van Min zouden we daarvan kunnen profiteren. Een extra voordeel is dat onze speelstijl dan ietwat anders zal zijn en dat is natuurlijk niet verkeerd

En tot slot, zou ik Tahiri graag op tien willen zien weer. Denk dat hij dan meer tot uitdrukking komt in onze aanvallen. Hij heeft namelijk altiijd wel die splijtende pass in huis en/of een geplaats schot randje zestien. Dat betekent dat dan Azhil en Anita (mits fit) naast elkaar moeten staan, waarbij Azhil dan de verbinding kan zijn tussen Anita en Tahiri. Denk dat dit wel goed zou kunnen uitpakken. Als Anita niet speelt, dan zou ik Tahiri toch weer op 8 zetten (naast Anita) en Oosting op 10.

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 5:04 pm
(@kees-brands)
Lid

@rkcw

Ik lees in de reactie van Thomie de passie en het temperament terug wat past bij overleven in degradatie-strijd. Dan heb je inderdaad ook wat extraverte spelers nodig die het vuur aanwakkeren.
Zou de directie zich ook zo druk maken en het aandurven om met Fred de degens te kruisen over passie en strijd in plaats van tikjes breed en naar achter.

We gaan het zien tegen Vitesse. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 5:32 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@kees-brands

Dat betwist ik ook zeker niet. Er moet strijd geleverd gaan worden, dan maar lelijk vechtvoetbal met de gewenste resultaten. 
Niet bereid om voor elke meter te vechten? Dan zijn er voor jou 3 andere op de bank. 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 5:35 pm
Kees Brands reageerde
(@ben-rienstra)
Lid

@kees-brands @RKCW 

Passie en Strijd is niet genoeg. Met een voorhoede Daneels Stokkers vd Venne kan je strijden wat je wil maar daar ga je geen punten mee pakken.

En we staan gewoon 15e, dat duurt op deze manier niet lang meer. We halen geen punten en het is een kwestie van tijd tot de concurrentie dat doet, zondag Willem2 Emmen. Volgende week Willem2-Ado....

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 5:40 pm
Starbuck reageerde
Starbuck
(@starbuck)
Lid

Probeer het anders eens vanaf de eerste minuut met Damascan. De laatste wedstrijden dat hij inviel was het ook niets, maar misschien krijgt hij de geest. Lijkt een stuk doelgerichter dan Stokkers. Of probeer het met allebei, 2 spitsensysteem. Die buitenspelers (vd Venne is dat natuurlijk niet..) komen toch niemand voorbij. Minder verzorgd voetballen, de beuk erin en zien wat er dan gebeurt. 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 6:07 pm
(@rogiera)
Lid

Een andere opstelling 4-4-2 zou ik graag eens zien, als John en Ngonge nog niet fit zijn;

 

                                Lamprou

Gaari     Meulensteen       Touba     Quasten

                                   Anita 

                 Azhil                        Tahiri

                                Oosting / van de Venne

                      Sow/ Damascan

 

En dan heb je nog Daneels, Stokkers achter de hand om eventueel de 4-3-3 nog te spelen..

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 28/01/2021 10:25 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

@rogiera

Dit ziet er toch wel erg fijn uit!

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 29/01/2021 9:50 am
(@ben-rienstra)
Lid

Ik ben heel benieuwd hoe we vadaag voor de dag komen.

Wat denken jullie, ik verwacht er even helemaal niks meer van..

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 30/01/2021 2:50 pm
(@ardvpeppen)
Lid

Iemand enig idee waar onze nieuwe hoop David Min is?

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 30/01/2021 10:37 pm
RKCW
 RKCW
(@rkcw)
Lid

Wat een strijd heb ik gezien gisteren, jammer dat dat niet met 3 punten wordt beloond!

Lamprou- 7, weer prima pot gespeeld, wel wat zonde van de tegengoal. 

Bakari- 6, stond compleet verkeerd te dekken bij de 1-0, gelukkig buitenspel.

Meulensteen 6.5, degelijke pot, al vind ik hem nog steeds niet goed genoeg voor de CV positie.

Touba 7,5 - weer heerlijke tackles, alleen meevoetballen gaat nog wat moeizaam.

Quasten 6 - minder trucjes, verder onzichtbaar.

Anita - 7, weer een stabiele factor op het middenveld, al hield ik wel mijn hart vast met al een gele kaart op zak.

Tahiri- 7, speelt zich echt in de kijker, volgend jaar stapje omhoog.

VD Venne - 8, de man waar het meeste gevaar vandaan komt. Voetballend is het misschien niet altijd Eredivisie waardig, maar de strijd en passie welke deze man erin gooit is enorm. Ik snap niet dat veel mensen hem kkd niveau vinden, komt meer dreiging van hem af dan de gehele voorhoede (en dat al een aantal wedstrijden achter elkaar).

Sow- 7 viel mij positief op.

Stokkers-4.5, zit in een slechte fase, echt een dramatische pot van hem. Je ziet meteen de reacties op sociale media dat rkc een nieuwe spits dient aan te trekken... de eerste wedstrijden schiet hij er 5 in en is hij de verlosser, een paar slechte potjes later ben je afgeschreven en moet er een nieuwe spits komen.

Daneels- 6,werkt hard, maar is het nog niet.

 

 

BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 31/01/2021 12:38 pm
Thomie12345 reageerde
Pagina 1 / 2   Laatste
Deel: