RKC neemt Tim van de Loo over van Telstar

Nadat eerder bekend werd dat Juan Familia-Castillo de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen was, kunnen we daar inmiddels een nieuwe speler aan toevoegen. RKC heeft Tim van de Loo namelijk overgenomen van Telstar!

Van de Loo is een middenvelder die het afgelopen seizoen 35 wedstrijden speelde voor de club uit Ijmuiden, waar hij sinds 2021 speelde toen hij over kwam van de amateurs van Alphense Boys. In Ijmuiden had hij nog een contract tot 2026, waardoor RKC een transfersom voor hem zal betalen.

Mo Allach, technisch directeur van RKC Waalwijk, is enthousiast over de komst van Tim van de Loo: “Deze aankoop zien wij als een belangrijke investering voor de toekomst. Tim is een talentvolle middenvelder waar nog veel rek en ontwikkeling in zit. Tim beschikt precies over het profiel waar wij bij RKC Waalwijk altijd naar opzoek zijn. ” 

Tim van de Loo kijkt uit naar zijn tijd bij RKC Waalwijk. “Ik heb de gesprekken met de club als zeer positief ervaren, ik ben onder de indruk van de faciliteiten en hoe RKC Waalwijk omgaat met de mens achter de speler. Ik zie daarnaast veel ruimte voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en heb er veel vertrouwen in dat ik mijn potentieel bij RKC Waalwijk kan realiseren.“ 

Welkom in Waalwijk, Tim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *