RKC breekt contract Margaret open

RKC heeft het contract van Margaret opengebroken en verlengd tot 2026, met de optie voor één extra seizoen. De aanvaller die vooral in de laatste fase van afgelopen seizoen erg belangrijk was wordt op die manier dus beloond met een nieuw contract.

Margaret kwam vorig jaar transfervrij over van TOP Oss. Nadat hij een moeizame start in Waalwijk kende, werd hij na de winterstop steeds belangrijker. Met cruciale doelpunten tegen PEC en PSV was Margaret mede verantwoordelijk voor de handhaving in de Eredivisie.

Technisch directeur Mo Allach is blij met de contractverlening: “Richonell Margaret komt van ver en heeft zich het afgelopen seizoen dusdanig ontwikkeld dat een opwaardering en verlenging van zijn contract logisch is. De volgende fase van zijn ontwikkeling gaan wij dan ook met het volle vertrouwen tegemoet.”

Van harte, Richonell!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *