RKC handhaaft zich in Eredivisie

Ondanks een 3-1 nederlaag in Eindhoven tegen kampioen PSV, is het de geel-blauwen toch gelukt om nog een jaar Eredivisie veilig te stellen. Door een 4-0 nederlaag van concurrent Excelsior bij stadsgenoot Feyenoord, zijn we op doelsaldo 15e geeindigd.

Het beloofde een spannende middag te worden, de belangen waren duidelijk. Met 800 geel-blauwen reisde we af naar Eindhoven. Door een mooie actie van de club/SV kleurde iedereen in het uitvak geel-blauw en wisten we via Margaret ook nog op voorsprong te komen in Eindhoven. Na de 0-1 was het PSV dat de druk aardig opvoerde wat net voor de rust voor de 1-1 zorgde.

Uiteindelijk werd de wedstrijd met 3-1 verloren, maar door de 4-0 winst van Feyenoord was het genoeg om nog een jaar Eredivisie veilig te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *