RKC zwaait clubicoon Frank van Mosselveld uit

RKC Waalwijk heeft vanmiddag na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle afscheid genomen van haar Algemeen Directeur Frank Van Mosselveld. Na een dienstverband van liefst 18 jaar zal hij deze zomer de Waalwijkse deur achter zich dichttrekken om vervolgens via de hoofdingang bij FC Groningen binnen te wandelen. Frank heeft zijn diensten voor de club allereerst als actief speler bewezen met het kampioenschap van de eerste divisie als één van zijn hoogtepunten evenals het behalen van de play off finale om Europees voetbal. Na zijn actieve carrière verruilde hij het geelblauw tenue voor een strak maatpak om als account manager de wegen van het kantoor te ontdekken. Lang duurde dit niet, al na een seizoen volgde hij de vertrokken Algemeen Directeur Remco Oversier op als nieuwe RKC eindverantwoordelijke en wist hij gedurende deze periode RKC vanuit de kelder van het betaald voetbal weer naar een stabiele trotse en financieel gezonde Eredivisie club te transformeren. Kern beslissingen hierbij waren met name het aanstellen van mannen als Grim, Mo Allach en Oosting. Samen met de kennis en kunde van onder andere deze heren werden spelers naar het Mandemakers Stadion gelokt die oude tijden wisten te doen herleven. Ondertussen werd ook met behulp van Ben Mandemakers het stadion compleet gerenoveerd en werd de club tegelijkertijd naast het veld verder geprofessionaliseerd met bijbehorende uitstekende faciliteiten.

Wij zijn trots op wat Frank heeft bereikt met onze club. Wij danken hem voor de prettige samenwerking tussen RKC en RKCNu gedurende zijn periode en wensen hem uiteraard al het succes en geluk toe bij FC Groningen in het noorden van Nederland. Daarnaast willen we zijn vertrek niet onopgemerkt voorbij laten gaan en komen we in een later stadium hierop graag terug.

Frank, hartelijk dank voor alles wat je voor onze mooie club betekent hebt met je strijd, passie en trots. We zullen altijd blijven zingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *