RKC presenteert oude bekende als nieuwe Algemeen Directeur: Willem van der Linden

RKC Waalwijk heeft de opvolger van Frank Van Mosselveld binnen. Onze oud-commercieel manager Willem van der Linden keert terug, maar nu als Algemeen Directeur.

Heel lang heeft de zoektocht naar een nieuwe Algemeen Directeur niet geduurd, het is vandaag namelijk exact pas 14 dagen geleden sinds het vertrek van Frank Van Mosselveld definitief naar buiten werd gebracht. De naam van Willem van der Linden hing al enige tijd in de lucht en is dus vandaag bevestigd door ons RKC. Van der Linden neemt veel bestuurlijke ervaring mee in het profvoetbal. Nadat hij ruim 3 jaar heeft gewerkt bij Vitesse Arnhem als Commercieel Directeur, begon hij in december 2017 ook als Commercieel Directeur in Waalwijk. Deze functie heeft hij ruim 4 jaar succesvol uitgevoerd totdat hij vertrok en werd opgevolgd door de huidige commerciële eindverantwoordelijke Rob de Groot. Van der Linden was na zijn RKC-carriere kort actief bij Explora Village, onderdeel van oud-sponsor Prins Petfoods en recentelijk was hij begonnen bij onze hoofdsponsor Willy Naessens als Business Development Director.

Wij heten Willem van harte welkom bij onze club en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *