Willy Naessens blijft pronken op shirt RKC!

Beton- en bouwgigant Willy Naessen blijft ook de komende 2 jaar trouw aan RKC! Zo meldt de club op haar sociale kanalen. Het Belgische bedrijf is al sinds 2015 verbonden aan onze club en daar komt dus voorlopig nog geen einde aan.

Sinds de promotie in 2019 prijkt Willy Naessens al op de shirts, die timing wat toevallig. Alles was des tijds in kannen en kruiken voor die legendarische wedstrijd in Deventer.

In het persbericht verteld Rob de Groot, Commercieel Directeur, het volgende er over: “ De loyaliteit en betrokkenheid van Willy Naessens bij onze club is ongelofelijk groot. Het feit dat ze in deze spannende fase van het seizoen al verlengen, is daar ook weer een bevestiging van. Waar de afgelopen jaren de nadruk van het Partnership heeft gelegen op de naamsbekendheid en het uitbouwen van een netwerk, zal de komende periode de samenwerking verder worden uitgediept”.

De aankondiging werd gedaan met een filmpje met een overzicht van de hoogtepunten van de afgelopen jaren en een kleine knipoog naar de helm van Vaessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *