Van Mosselveld topkandidaat FC Groningen

De successen van RKC op bestuurdersvlak zijn andere clubs niet onopgemerkt gebleken. Nadat eerder al door verschillende clubs werd gepolst naar directeur Frank van Mosselveld, kwam vanmorgen het nieuws naar buiten dat Van Mosselveld voor FC Groningen dé topkandidaat is om de functie van algemeen directeur in te vullen.

Bij FC Groningen zou Van Mosselveld de opvolger worden van oud RKC’er Wouter Gudde. De 39-jarige Schiedammer is sinds 2019 de directeur bij ‘de trots van het noorden’, maar kondigde begin november 2023 zijn vertrek aan na dit seizoen.

Na de aankondiging van het vertrek van Gudde is FC Groningen gesprekken aan gegaan met verschillende beoogde opvolgers, waaronder Van Mosselveld. Na een ronde met eerste gesprekken is Frank nu dus de topkandidaat om te verkassen naar Groningen en de deur in Waalwijk van zijn kantoor na 7 jaar achter zich dicht te trekken.

Wordt de komende periode vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *