Meir terug naar Israël

Eerder deze winterstop werd bekend dat Raz Meir, die in de zomer overkwam van Maccabi Haifa op zoek mocht naar een nieuwe club. Die heeft hij inmiddels gevonden, want Meir maakt de overstap naar Hapoel Tel Aviv.

Een gelukkig huwelijk tussen de club en de back is het jammergenoeg nooit geworden. In de eerste seizoenshelft speelde hij slechts één bekerwedstrijd en maakte hij slechts 52 minuten in de Eredivisie. Mede door het uitbreken van de oorlog in Israël was het voor Meir, die voor het eerst bij een club buiten zijn thuisland speelde, lastig aanpassen.

Er is dan ook besloten om het contract van Meir in goed overleg te ontbinden, waardoor hij transfervrij de overstap kan maken naar Hapoel Tel Aviv. Hij tekent in Tel Aviv voor 1,5 jaar.

Dank voor al je inzet en veel succes bij Hapoel, Raz!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *