RKC hoopt opnieuw op Seuntjens

In de zoektocht naar versterkingen deze winterse transferperiode is RKC opnieuw uitgekomen bij Mats Seuntjens. De smaakmaker die vorig jaar vriend en vijhand verraste door in Waalwijk aan de slag te gaan, kan opnieuw in het geel-blauw aan de slag.

Seuntjens staat op dit moment onder contract bij FC Utrecht, waar hij afgelopen zomer tekende nadat zijn contract in Waalwijk af liep. Het huwelijk tussen FC Utrecht en Seuntjens is echter niet waar beiden op gehoopt hadden: In de domstad is Seuntjens geen onbetwiste basisspeler en wist hij tot dus ver slechts één keer te scoren en één assist te geven.

Mats zelf zou oren hebben naar een vernieuwd verblijf in Waalwijk, waar hij vorig seizoen in 19 wedstrijden tot 4 doelpunten en 8(!) assists kwam. Ook FC Utrecht zou open staan voor een verhuurperiode van Seuntjens, nadat de huidige nummer 13 van de Eredivisie een nieuwe spits gehaald heeft. Dat lijkt slechts een kwestie van tijd, nu er meerdere spitsen waaronder Sam Lammers op de rader staan in de Domstad.

De eventuele komst van Seuntjens zou de club kunnen helpen bij het maken van doelpunten. Hoewel RKC dit seizoen met vlagen goed voetbal laat zien, is het afmaken van kansen dit jaar een probleem. In 16 wedstrijden werden slechts 15 doelpunten gemaakt.

Wordt de komende tijd, ongetwijfeld, vervolgd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *