Etienne Vaessen speler van het seizoen 2022/2023

Tijdens onze uitzending van RKCNu: De Podcast van donderdag 16 november, hebben we eindelijk bekend kunnen maken wie de opvolger van Melle Meulensteen en dus de RKCNu speler van het seizoen 2022/23 geworden is. Er waren van te voren 4 spelers genomineerd, namelijk:

  1. Lobete
  2. Bakari
  3. Vaessen
  4. Adewoye

In totaal zijn er ruim 300 unieke stemmen door de volgers uitgebracht waarvan liefst 69% zijn of haar voorkeur uitsprak voor Etienne Vaessen. Na een voor hem mentaal moeilijke periode was het daarom extra leuk dat we hem de bokaal hebben kunnen overhandigen net voordat hij zijn rentree in de basis zou maken.

Etienne, normaals van harte gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *