Niemeijer bijna RKC’er

UPDATE 17-08: Niemeijer is zo goed als RKC’er! De club en Niemeijer zijn er bijna uit, waarna hij een contract zal tekenen in Waalwijk en in het geel-blauw te zien zal zijn!

Nadat vorige week een aanvallende versterking in de vorm van Stevanovic werd aangetrokken door de club, was het geen geheim dat de volgende positie waar naarstig naar een versterking gezocht werd de ‘nummer 10’ positie was. Voor deze positie is het oog gevallen op Reuven Niemeijer.

Niemeijer speelde het afgelopen seizoen voor het Italiaanse Brescia Calcio, nadat hij de overstap van Excelsior maakte. Verder speelde hij in Nederland nog voor FC Emmen en Heracles Almelo. In totaal speelde de 28 jarige middenvelder 55 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 13 doelpunten wist te maken en 2 assists gaf. In de KKD speelde hij 76 wedstrijden, waarin hij 28 doelpunten maakte en 17 assists gaf.

Nu moet Niemeijer dus het Waalwijkse middenveld komen versterken. Wordt de komende dagen ongetwijfeld vervolgd!

Foto: Instagram Reuven Niemeijer
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *