Kuijpers maakt overstap naar NAC

De eredivisie staat voor de deur. Vanavond om 18:45 wordt er afgetrapt in Heerenveen tegen de plaatselijke voetbalclub. Roy Kuijpers zal er dit seizoen niet meer bij zijn in de eredivisie, hij maakt namelijk de overstap naar de buurman in Breda, NAC.

Kuijpers kwam in december 2021 over van FC Den Bosch. Dat kon buiten de transferperiode, omdat hij bij de Bosschenaren slechts een amateur contract had. In de 2,5 jaar dat hij in het geel-blauw speelde, kon hij het alleen helaas nooit schoppen tot een onbetwiste basisplaats. Hoewel hij in zijn eerste wedstrijd nog van enorme waarde was door in de allerlaatste seconden een winnend doelpunt te maken tegen NEC, bleef het daarna vooral tot sporadische invalbeurten voor de buitenspeler en kwam hij slechts tot 723 minuten in het geel-blauw.

Ook dit jaar ging Kuijpers de voorbereiding in met het idee om zichzelf te laten zien aan de nieuwe technische staf. Echter lijkt het er op dat met de komst van Cleonise en Stevanovic er opnieuw weinig uitzicht is op speelminuten voor Kuijpers, die over interesse vanuit de KKD niet mocht klagen.

Nu maakt hij dus de overstap naar NAC, in de hoop daar meer minuten te maken dan in Waalwijk. Kuijpers had in Waalwijk nog een contract tot 2025, waardoor NAC een transfersom betaalt.

Heel veel succes in Breda en dank voor alles, Roy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *