RKC stunt met komst Bruma

Nadat eerder deze week bekend werd dat RKC in gesprek was met Bruma, is inmiddels duidelijk dat de 25-voudig international ook voor RKC heeft gekozen. Hierdoor is Bruma vanaf aankomend seizoen in het geel-blauw te zien!

Bruma is een ervaren verdediger met meer dan 100 eredivisiewedstrijden in de benen voor PSV en Heerenveen (waar hij het laatste half jaar speelde). Naast zijn tijd in de eredivie speelde hij voor onder andere Chelsea, Schalke 04, FSV Mainz en Wolfsburg. Hij speelde 12 wedstrijden in de Champions League en 18 in de Europa League. Ook speelde hij 25 wedstrijden in het Nederlands Elftal waarin hij 1 keer wist te scoren.

Afgelopen seizoen speelde Bruma voor Heerenveen, waar hij in de winter werd gehaald als vervanger voor de geblesseerde Van Beek. Echter speelde hij in Heerenveen slechts 655 minuten en zat hij de rest van de tijd op de bank. Zijn contract werd dan ook niet verlengd, waardoor de centrale verdediger nu transfervrij is.

Welkom in Waalwijk, Jeffrey!

Foto: Facebook Jeffrey Bruma
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *