Huidige gym wordt verbouwd

Voor sommigen is het geen geheim meer, maar tot voor kort was WINRS therapie & training in het Mandemakers stadion. Vanuit de voorkant van het stadion, naast de hoofdingang, ondersteunde ze jarenlang mensen bij training en fysio-therapie. Inmiddels is WINRS vertrokken uit het Mandemakers stadion.

Wie vanmorgen langs het Mandemakers stadion rijdt, ziet een compleet lege sportruimte na het vertrek van de fysio’s. Iedereen die bekend is met het dossier, weet dat er al een tijd spanning staat op de manier waarop de gym in het Mandemakers stadion wordt gebruikt. Zo wilde de RKC-spelers soms gebruik maken van de gym wanneer deze in gebruik was door WINRS en andersom. Het gevolg hier van was dat er moest worden overlegd wie de gym wanneer mocht gebruiken.

Inmiddels is WINRS dus vertrokken uit het stadion, om hun praktijk op een nieuwe locatie te huisvesten. Dit laat wel een lege gym achter in het stadion, die RKC inmiddels opnieuw heeft ingedeeld: De gym zal worden verbouwd en naast sportgelegenheid worden ingericht als gebedshuis en wellness met o.a. een sauna en bubbelbad.

Een aantal spelers heeft inmiddels gevraagd om op privé basis bij WINRS te kunnen blijven trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *