RKC voegt Redan toe aan technische staf

De voorbereiding is inmiddels in volle gang. Afgelopen zaterdag werd de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2023/2024 gewonnen met 0-12 van Regioteam Waalwijk, maakte aanwinsten zoals Margaret en Meir eerste minuten én zaten Fraser en zijn technische staf voor het eerst op de bank bij een wedstrijd van RKC.

Aan die technische staf van Fraser wordt nu nóg iemand toegevoegd. Robert van Riel en Rob Westerlaken zijn vanaf komend seizoen namelijk niet meer de vaste fysiotherapeuten van de club. Na een lang dienstverband heeft de club, samen met de fysio’s (die ook de rol van performance coach hadden), er voor gekozen om een andere weg in te slaan. Om die reden is Iwan Redan, performace coach, toegevoegd aan de staf van Fraser.

Redan is geen onbekende in Waalwijk. De Oud-aanvaller speelde tussen 2000 en 2004 in Waalwijk en maakte in het geel-blauw 13 doelpunten. Na zijn periode in Waalwijk kwam hij nog uit voor onder andere Roda, Willem II en Almere City. Na zijn carriere is Redan zich gaan focussen op de begeleiding van profvoetballers als personal coach.

In die hoedanigheid doet hij zijn werk vanaf dit seizoen dan ook bij RKC. Hij stond vanmorgen voor het eerst op het veld in Waalwijk.

Welkom terug, Iwan!

Foto: Run2day
1 reactie
  1. Absolute vaksjaak in zijn werkgebied. Benieuwd of kuipers en felida hier wat extra body door gaan krijgen.
    Daarnaast kan hij jonge spitsen nog voorzien van wat tips en tricks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *