RKC versterkt zich met Meir en Cleonise

Nadat eerder al bekend werd dat de club zich verzekerde van de aanvallende impulsen van Margaret, staan de volgende versterkingen al weer voor de deur. Vandaag werd namelijk bekend dat de club zich versterkt met Raz Meir en Denilho Cleonise.

Meir is een back die op zowel de links als rechtsback positie uit de voeten kan en speelde zijn gehele carriere in Israel. Voor een groot deel bij Maccabi Haifa, waarmee hij onder andere Europa League, Conference League en zelfs Champions League speelde. Meir tekent een contract tot 2024.

Denilho Cleonise is een rechtsbuiten die de afgelopen seizoenen uitkwam voor FC Twente. De 21 jarige rappe Amsterdammer met ook de Surinamse nationaliteit Speelde in de jeugd van AZ en Ajax en Genoa, voor hij in 2021 in Enschede terecht kwam. In het shirt van FC Twente speelde hij 31 eredivisiewedstrijden. Cleonise tekent in Waalwijk tot 2025.

Welkom, Raz en Denilho!

Foto: FC Twente
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *