Anita maakt overstap naar Al-Orubah

Opnieuw is er deze transferperiode, net als de afgelopen jaren, de vraag wat Vurnon Anita gaat doen. De middenvelder die al meerdere jaren de stille kracht is in de successen van de club, gaat niet bijtekenen. Anita vertrekt namelijk naar Al-Orubah uit Saoudi-Arabie

Het was al even bekend dat Anita in gesprek was met andere clubs. De inmiddels 34 jarige middenvelder streek in 2020 neer in Waalwijk, waarna hij in de voorbereiding van de seizoenen 2021/2022 en 2022/2023 voor een jaar bijtekende. In zijn tijd in het geel-blauw speelde hij 97 wedstrijden, scoorde hij 3 keer en gaf hij 5 assists.

Nu gaat Anita dus aan de slag in ‘de zandbak’, bij Al-Orubah op het tweede niveau in Saoudi-Arabie. Omdat zijn contract af is gelopen kan hij de overstap transfervrij maken.

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *