Baart niet naar Vitesse

Update 15-06: Baart wordt niet de nieuwe keeperstrainer van Vitesse. De club uit Arnhem heeft voor Van der Gouw gekozen. De verwachting is wel dat Baart, die over een aflopend contract beschikt in Waalwijk, vertrekt. Wordt vervolgd.

Nadat eerder al zo goed als de hele staf vertrok (Oosting, Uneken, Duits naar Twente, Boer naar Feyenoord) is de kans aanwezig dat ook keeperstrainer Rein Baart nog uit Waalwijk gaat vertrekken. De oud speler van Vitesse staat in de nadrukkelijke belangstelling van Vitesse.

Vitesse is op zoek naar een nieuwe keeperstrainer en is in die zoektocht dus uitgekomen bij Baart. De interesse speelt al enige weken en er zijn inmiddels meerdere gesprekken geweest tussen Baart en Vitesse. Op dit moment gaat de positie van keeperstrainer bij Vitesse tussen Baart en van der Gouw. Het contract van Baart liep na afgelopen seizoen af en dus zou hij transfervrij de overstap naar Arnhem kunnen maken, nadat hij afgelopen seizoen op voorspraak van Oosting over kwam van Go Ahead Eagles.

Vitesse wil snel handelen en voor de start van het nieuwe seizoen (voor Vitesse op 3 juli) een nieuwe keeperstrainer aanstellen, dus wordt ongetwijfeld op korte termijn vervolgd.

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *