Ook Hadouir toegevoegd aan staf Fraser

De staf voor aankomend seizoen lijkt zo goed als rond. Nadat eerder Fraser, Auassar en Roorda al tekende bij de club, is de club nu bezig met de komst van Anouar Hadouir als assistent trainer.

Aangezien Adil Auassar nog niet de juiste papieren heeft om op de bank plaats te nemen, zal hij zich bezig gaan houden met de persoonlijke begeleiding van spelers. Hadouir zal naast Fraser en Roorda plaats nemen op de bank tijdens wedstrijden.

Hadouir speelde als middenvelder voor onder andere Willem II, NAC en Excelsior in totaal meer dan 300 wedstrijden in de Eredivisie. Nadat hij zijn carriere als profvoetballer af sloot ging hij aan de slag als jeugdtrainer bij Willem II, waar hij onder andere de onder-18 en onder-21 elftallen onder zijn hoede had. Nu komt hij dus over uit Tilburg om assistent van Fraser te worden.

Heel veel succes, Anouar!

Foto: Instagram Hadouir

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *