Marco Gentile nieuwe videoanalyst

Foto: Excelsior Rotterdam

Nadat eerder bekend werd dat data-analyst Folkert Boer de overstap maakt naar Feyenoord, moest RKC op zoek naar een nieuwe analyst. Deze is gevonden in de persoon van Marco Gentile.

Marco Gentile maakt de overstap van Excelsior Rotterdam, waar zijn contract niet verlengd werd. Gentile was bij Excelsior sinds 2015 in dienst als videoanalyst. Eerder was hij ook Assistent-trainer bij onder andere Excelsior, ADO en Haarlem.

Door het aantrekken van de voormalig verdediger begint de staf van Fraser steeds meer vorm te krijgen, nadat eerder al bekend werd dat Adil Auassar en Geert-Arend Roorda de assistenten van Fraser in het nieuwe seizoen willen zijn Gentile wordt nu dus ook toegevoegd aan de staf.

Welkom en veel succes, Marco!

Foto: Excelsior Rotterdam
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *