Geert-Arend Roorda tweede assistent Fraser

Nadat eerder deze week bekend werd dat Adil Auassar assistent wordt van Fraser aankomend seizoen, kunnen we melden dat ook de tweede assistent van Fraser bekend is. Geert-Arend Roorda sluit vanaf aankomend seizoen ook aan bij de staf.

Roorda was in het verleden actief als voetballer voor onder andere Heerenveen, NEC, Excelsior en Sparta. Na zijn carriere als middenvelder was hij actief als jeugdtrainer bij Sparta. Zijn laatste functie had hij als hoofdtrainer van Jong Sparta, waarmee hij afgelopen seizoen als 10e eindigde in de tweede divisie.

De staf voor aankomend seizoen begint dus vorm te krijgen, nu duidelijk is dat Fraser gaat werken met Auassar en Roorda (die beide over komen van Sparta) als zijn assistenten.

Wij wensen Geert-Arend heel veel succes aankomend seizoen in het geel-blauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *