RKC vindt nieuwe assistent trainer in Auassar

Nadat eerder deze week bekend werd dat naast Oosting ook de assistent-trainers Uneken en Duits de overstap maken naar FC Twente, moest RKC op zoek naar nieuwe assistent-trainers voor de nieuwe hoofdtrainer Henk Fraser. Inmiddels heeft de club in de vorm van Adil Auassar gevonden.

Auassar komt over van Sparta, waar hij de laatste vijf jaar op het veld stond als centrale verdediger. Eerder, in het seizoen 2011/2012, heeft Auassar al voor RKC op het veld gestaan. Na de aankondiging van Auassar dat hij zou stoppen als voetballer, was de bedoeling dat hij een functie in de jeugdopleiding van Sparata zou gaan bekleden.

Toch kiest Auassar er nu dus voor om de overstap naar Waalwijk te maken, waar hij vanaf aankomend seizoen dus onderdeel is van de staf onder leiding van Henk Fraser.

Welkom terug, Adil!

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *