Folkert Boer maakt overstap naar Feyenoord

Nadat eerder bekend werd dat een groot deel van de technische staf de overstap naar FC Twente, vertrekt ook Sportwetenschapper en Data-scientist Folkert Boer bij de club. Hij gaat vanaf aankomend seizoen aan de slag bij landskampioen Feyenoord.

Boer kwam in 2018 over van FC Eindhoven, waar hij in 2014 in samenwerking met de universiteit van Tilburg een wetenschappelijk traject uitstippelde in het kader van specifieke teamanalyses. Later werden zijn werkzaamheden uitgebreid met procesbegeleiding, metingen en testen, waar hij zich ook bij RKC mee bezig hield.

Nu is dus bekend dat Boer na 5 seizoenen in Waalwijk de overstap maakt naar Rotterdam.

Veel succes, Folkert!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met 1908.nl

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *