RKC licht optie contract Augustijns

Sebbe Augustijns is inmiddels al weer sinds 2019 RKC’er. Zijn contract dat na dit seizoen af loopt had een optie voor één extra seizoen. Deze optie is door de club gelicht waardoor Augustijns tot medio 2024 onder contract staat.

Augustijns kwam in 2019 over van de jeugd van KV Mechelen. Hij sloot aan bij Jong RKC en maakte in 2020 de overstap naar het eerste elftal. Daarin kwam de middenvelder inmiddels tot 22 wedstrijden. Vorig seizoen brak de 22-jarige belg zijn kuitbeen in het bekerduel met Harkemase Boys waardoor hij lang uit de roulatie was. Na zijn blessure kwam hij terug in een enorm goed draaiend RKC, waardoor er weinig speelminuten voor hem weggelegd waren.

Toch ziet de club potentie in Augustijns, waardoor de optie in zijn contract nu dus gelicht is en Sebbe voor nog minimaal één jaar in het geel-blauw te zien is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *