Hans Mulder zet punt achter carrière

Het seizoen 2022/2023 gaat het laatste seizoen zijn als profvoetballer voor Hans Mulder. Via een persbericht laten RKC en Mulder weten dat de florissante carrière van de Spaanse Nederlander er na dit seizoen op zit.

Hans droeg in het seizoen 2006/2007 voor het eerst het geel/blauwe shirt en speelde tot aan de tweede promotie in drie jaar tijd voor ons RKC. Hij verkaste daarna naar Willem II. Via NEC en een avontuur in India waar hij o.a. met Del Piero, die in zijn nadagen nog wat potjes speelde.

Uiteindelijk keerde Hans weer terug in het geel/blauw en maakte vanaf de onderkant van de Jupiler League te gang naar voren van de club mee. Met o.a. een doelpunt in die ene wedstrijd in Deventer en dat seizoen 39 wedstrijden (30 competitie, 6 play-offs en 3 bekerwedstrijden) had Hans een groot aandeel in de promotie.

En na dit seizoen houdt Hans het voor gezien. 397 officiele wedstrijden, van de RKC Belofte tot de Indian Super League. Met 246 wedstrijden de nummer 4 in meeste wedstrijden voor ONS RKC. Maar een potje achter Leon Hutten.

Hans nu al bedankt voor je inzet en laten we je met een knaller uitzwaaien dit seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *