RKC presenteert 4e carnavalsshirt

Voor het vierde jaar op rij presenteert RKC ook dit jaar weer een carnavalsshirt! In het shirt, dat gebaseerd is op de vlag van Schoenlapperslaand, zal worden gespeeld in de thuiswedstrijd tegen Fortuna.

De basis van het tenue is de de vlag van Waalwijk, Schoenlapperslaand. De kleuren rood, geel en blauw komen terug in deze vlag én in het tenue. Daarnaast is het RKC-logo in carnavalsstijl ontworpen. Het carnavalstenue wordt in gelimiteerde oplage verkocht in de fanshop. Afgelopen weekend konden seizoenkaarthouders het tenue al bestellen.

Na het duel tegen Fortuna zullen de gedragen wedstrijdshirts, net zoals bij de eerdere carnavalsshirts, worden gesigneerd en geveild. De opbrengst van de veiling zal gaan naar Giro 555, zij doneren aan de slachtoffers van de zware aardbevingen in Syrië en Turkije.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *