RKC neemt opnieuw een punt mee uit Rotterdam

In de tweede keer in anderhalve week stond er vanavond een uitwedstrijd in Rotterdam op het programma, maar net zoals anderhalve week geleden tegen Sparta stond vanavond na 95 minuten opnieuw de brilstand op het programma in de uitwedstrijd tegen Excelsior: 0-0.

RKC begon de wedstrijd met Lobete in de basis en Kramer op de bank. Oosting gaf aan dat Kramer na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles wat last van zijn rug had waardoor hij op de bank begon. In de eerste helft waren de grootste kansen voor de geel-blauwen met twee schoten op de paal. De rust werd dan ook bereikt met 0-0.

Na rust golfde de wedstrijd aardig op en neer met ook een aantal kansen voor Excelsior, maar ook RKC kreeg een aantal goede kansen. Uiteindelijk ging de wedstrijd als een nachtkaars uit en wist uiteindelijk niemand de bal tussen de palen te krijgen, waardoor de stand in Rotterdam eindigde in 0-0.

Na 20 wedstrijden hebben we nu 26 punten bij elkaar gespeeld, waardoor we op een knappe 9e plaats staan.

Aanstaande week gaan we op bezoek in de Arena, in de uitwedstrijd tegen Ajax. Die wordt afgetrapt op 12 februari om 16:45.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *