Pelle Clement volgende aanvallende versterking RKC.

RKC heeft zich verzekert van de diensten van Pelle Clement. De ervaren middenvelder komt transfervrij over van PEC Zwolle, dat afgelopen jaar degradeerde uit de eredivisie. De geboren Amsterdammer tekent voor een jaar in het geel-blauw.

Pelle begon zijn carrière in de jeugd van Ajax en kwam via een Engels avontuur bij Reading uit bij PEC Zwolle waar hij in 3 seizoenen ruim 80 wedstrijden speelde. Pelle zal ingezet worden als aanvallende middenvelder zo valt uit het persbericht op te maken.

Pelle zal morgen helaas niet inzetbaar zijn als we de competitie beginnen tegen FC Utrecht, omdat het papierwerk niet optijd rond was.

Pelle welkom, en veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *