Jozefzoon tekent contract bij RKC

Florian Jozefzoon en RKC zijn een contract van een jaar overeengekomen. Dat betekend dat de aanvaller na tien jaar weer terugkeert in het geel-blauw.

Jozefzoon is een jeugdproduct van de Ajax opleiding maar mocht na een niet zo’n succesvolle verhuur periode bij NAC transfervrij vertrekken. Dat deed hij naar Waalwijk waar hij doorbrak in de eredivisie. Dat jaar speelde we ons zonder al te veel zorgen veilig, Florian speelde alle wedstrijden mee en was goed voor 7 doelpunten en 6 assists.

Zijn vorderingen bleven niet onopgemerkt, PSV pikte hem op in Waalwijk. Na drie en een half jaar Eindhoven vertrok hij naar Engeland en speelde daar voor Brentford, Derby County en Rotherham. Hij speelde nog een seizoen voor Quevilly Rouen in de Franse Ligue 2 en zat nu een tijdje zonder club.

Sinds een aantal weken traint Florian al mee met de selectie en mocht ook in het laatste oefenduel tegen Cambuur Leeuwarden een kwartier meedoen. Nu zijn de club en Florian dus een contract overeen gekomen.

Welkom terug en succes Florian!

1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *