RKC huurt Spaans talent van Celta de Vigo

RKC huurt Julen Lobete voor een jaar van Celta de Vigo en vervult daarmee de wens om nog een buitenspeler aan de selectie toe te voegen. De Spaanse jeugdinternational is deze zomer voor maarliefst 1 miljoen euro overgenomen van Real Sociedad, tekende een contract tot 2026 en wordt door Celta de Vigo meteen verhuurt aan ons RKC!

RKC lijkt hiermee een flinke slag te slaan. Julen speelde al 13 keer mee in de hoofdmacht van Real Sociedad en scoorde daarin 2 maal. Een van deze doelpunten was in Camp Nou tegen Barcelona. Hij verloor gaande weg zijn zicht op minuten in de hoofdmacht en maakte zijn opwachting in het tweede elftal, dat uitkomt op het tweede niveau van Spanje. Ook is hij een graag geziene gast in Jong Spanje waar hij een groot deel van de EK-kwalificatie minuten maakte.

Hiermee is weer een belangrijke vacature vervuld en lijkt de aavals-linie rond. Op het verlanglijstje blijft een nummer 10 en twee centrale verdedigers.

Julen, bienvenidos en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *