Vurnon Anita wil nog geen afscheid nemen van ons RKC

Er gaat nog een jaar toegevoegd worden aan de samenwerking tussen RKC en Vurnon Anita. De oud-ajacied en tevens oud-international begon ooit zijn Waalwijkse periode puur om fit te blijven maar staat nu dus aan de vooravond van wat zijn derde seizoen moet worden in ons Geel-Blauw. Hij speelde tot dusver 61 wedstrijden in de Waalwijkse hoofdmacht waarin hij 1 keer het net wist te doen laten bollen.

Met Vurnon als verdedigende middenvelder, waar hij zowel de rol als spelverdeler als mannetjesputter op zich nam, handhaafde RKC zich tot twee keer toe in de Eredivisie. Het moge duidelijk zijn dat er aan de Akkerlaan geproost wordt op dit positieve nieuws.

De blijdschap is er niet alleen omdat Vurnon een broodnodige directe kwaliteit- en ervaringsimpuls aan de selectie toevoegt, maar ook omdat er nog meerdere andere belangrijke vacatures in de selectie te vervullen zijn. Zo staan op het verlanglijstje nog twee centrale verdedigers, een nummer 10 en nog een buitenspeler en/of spits.

Vurnon, welkom terug en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *