RKC heeft interesse in Jay Idzes

Eerder deze week gaf Frank van Mosselveld bij Voetbal International aan dat er nog een aantal spelers bij moeten komen om de selectie op volle sterkte te krijgen. Het is dan ook druk op kantoor aan de Akkerlaan, want nadat eerder vandaag bekend werd dat RKC probeert Beugelsdijk binnen te hengelen, melden meerdere bronnen aan RKCNu dat de club geïnformeerd heeft naar Jay Idzes.

Idzes is een middenvelder die net als Meulensteen is omgeturnd tot een centrale verdediger. Op dit moment staat hij onder contract bij Go Ahead Eagles, waar hij inmiddels 21 eredivisiewedstrijden voor speelde. Voordat hij bij Go Ahead terecht kwam hij uit voor FC Eindhoven.

Idzes staat nog tot 2023 onder contract bij Go Ahead Eagles, dus zal er een transfersom aan Go Ahead Eagles overgemaakt moeten worden om Idzes naar Waalwijk te halen.

Foto: Instagram Jay Idzes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *