Concrete interesse voor Vaessen

Menig supporter had de hoop dat na het vertrek van sterkhouders als Van der Venne, Touba en Meulensteen de uittocht van RKC spelers voorbij zou zijn. Niets lijkt minder waar, want verschillende bronnen melden aan RKCNu dat er serieuze en concrete interesse is voor doelman Vaessen vanuit het midden-oosten.

Vaessen kwam in de zomer van 2015(!) over van de amateurs van WSC en speelde tot nu toe 147 wedstrijden voor RKC. Hij wisselde tussen eerste en tweede keeper, al groeide hij afgelopen seizoen uit tot eerste keeper na de hernia blessure van Pereira. Afgelopen seizoen gaf Vaessen zelfs twee assists.

En nu kan er dus, na 7 seizoen in het geel-blauw een einde komen aan het tijdperk Vaessen, want de interesse voor de doelman is zeer concreet. Vaessen zelf heeft een luisterend oor voor de interesse.

Mocht Vaessen vertrekken zal de club op zoek moeten naar nog een extra doelman, na het aantrekken van Joey Kesting eerder deze transferperiode omdat de club graag met vier doelmannen aan het seizoen begint.

Wordt de komende dagen ongetwijfeld vervolgd.

1 reactie
  1. Wat jamner. Zeker omsar hij de laatste wedstrijden een zekere factir was achterin. Maar je hebt gelijk. Avonturen als het kan moeten er ook zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *