RKC verkoopt Touba aan Istanbul Başakşehir

Ahmed Touba is niet langer RKC’er. De centrale verdediger is door RKC verkocht aan het Turkse Istanbul Başakşehir, waar Touba een contract tekent voor 3 jaar.

Met de transfer is vermoedelijk een tranfsersom van ongeveer 2 miljoen gemoeid. RKC doet zelf geen uitspraken over de transfersom. Eerder deze week schreven we nog over de transferperikelen rondom Touba, maar nu is de transfer dan toch helemaal afgerond.

Met de verkoop van Touba komt er een einde van 2 jaar Touba in het geel-blauw. In 2020 kwam de verdediger over van Club Brugge, waar hij op een zijspoor was beland. In Waalwijk groeide Touba uit tot een sterkhouder en dat bleef ook niet onopgemerkt bij de nationale ploeg van Algerije, waar Touba inmiddels ook een vaste waarde is.

We bedanken Ahmed voor zijn inzet en wensen hem enorm veel succes in Turkije.

Foto: RKC Waalwijk
1 reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *