RKC verkoopt Meulensteen aan Vitesse

De transfer die er al een paar dagen aan zat te komen lijkt rond: Meulensteen vertrekt (wanneer hij door de medische keuring komt) naar Vitesse, waar een 4-jarig contract voor hem klaar ligt.

Gisterenavond hebben Vitesse en RKC een overeenstemming bereikt over de transfer van Melle, die zelf eerder al aan heeft gegeven graag naar Arnhem te verhuizen. Met de transfer is een bedrag van ongeveer één miljoen gemoeid.

Meulensteen kwam in in de winterstop van 2018 bij de club en begon als middenvelder. In de jaren werd hij omgeschoold tot verdediger en afgelopen seizoen was hij sterkhouder en aanvoerder van het team. Ook werd Melle afgelopen seizoen uitgeroepen tot RKCNu speler van het jaar. Dat leverde hem in de afgelopen winterstop bijna een transfer naar Willem II op, maar RKC blokkeerde de transfer.

Wel werd bij de vorige contractverlening en bij het weigeren van de transfer van Melle naar Willem II afgesproken een bedrag afgesproken waarvoor Melle een mooie stap mocht maken. Dat gaat nu gebeuren, op voorwaarde dat hij door de medische keuring in Arnhem komt.

Wij bedanken Melle voor al zijn jaren in het geel blauw en wensen hem enorm veel succes in Arnhem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *