‘Saïd Bakari op weg naar de uitgang bij RKC’

De kans is groot dat Bakari zijn laatste wedstrijd in het geel-blauw heeft gespeeld. Er is vanuit verschillende landen, waaronder Frankrijk, interesse in de multi-inzetbare international van de Comoren. Dat melden verschillende goed ingelichte bronnen aan RKCNu.

Bakari kwam in 2017 over van het Belgische UR Namur en speelde in totaal 112 wedstrijden in het geel-blauw. In die wedstrijden kwam hij op meerdere posities uit. Bakari begon als een buitenspeler, belandde uiteindelijk op de links en rechtsbackpositie maar afgelopen seizoen was hij ook enkele keren als spits en nummer 10 te zien in het geel-blauw.

Bakari heeft nog een contract tot 2023, maar de kans is dus groot dat hij vertrekt in Waalwijk. Op dit moment geniet Bakari nog van zijn vakantie na de interlandperiode bij de Comoren, maar aanstaande week sluit hij weer aan in Waalwijk en zal dan samen met zijn zaakwaarnemer in gesprek gaan met de club om een transfer te bespreken.

Wordt in de komende weken ongetwijfeld vervolgd…

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *