Mandemakers Keukens, Willy Naessens en Van Mossel verlengen voor 2 jaar!

Mooi nieuws, want de drie grote sponsoren van de club hebben hun sponsorcontract voor twee jaar verlengd. Daarmee blijven zij vol achter de club staan.

Met de verlenging zullen de namen van Willy Naessens en Van Mossel zoals de afgelopen seizoenen ook dit jaar weer op het shirt te zien zijn.

Vanuit het persbericht van de club:

Jeroen de Bonth, CEO van Willy Naessens Nederland: ‘’Als trotse hoofdsponsor zijn we uiteraard verheugd om de samenwerking met RKC Waalwijk te verlengen. RKC Waalwijk past bij het DNA van ons bedrijf: familiair, professioneel en toonaangevend. We hoeven niet de grootste te zijn maar willen meedoen op het hoogste niveau.  De afgelopen drie seizoenen zijn er al mooie resultaten behaald. We blijven samen bouwen aan de toekomst van RKC.’’

Ook Eric Berkhof van Van Mossel is uitermate content met de verlenging. ‘’Als van oorsprong Waalwijks bedrijf zijn we, ondanks de landelijke en internationale positie die we inmiddels innemen, nog steeds nauw betrokken bij de club als partner. Daar gaan we graag mee door want we organiseren samen steeds weer nieuwe succesvolle dingen en het voelt van beide kanten heel goed.’’

Commercieel directeur van RKC Waalwijk, Rob de Groot: ‘’Uiteraard zijn we erg blij met deze verlengingen. De onschatbare waarde die de familie Mandemakers voor RKC heeft staat buiten kijf. Hun liefde voor RKC blijkt wel uit het feit dat we drie jaar geleden de mogelijkheid kregen om met Willy Naessens een nieuwe hoofdsponsor te presenteren. Het feit dat we nu het contract met Willy Naessens openbreken en opwaarderen, toont hun sterke betrokkenheid bij RKC Waalwijk en tegelijkertijd ook de waarde van het hoofdsponsorschap. Ook strategisch partner Van Mossel, al jarenlang automotive- en shirtsponsor, verlengt het contract. Dit allemaal samen is natuurlijk heel positief en we zijn er dan ook ontzettend blij mee.’’

Weer een mooie stap in de goede richting voor de club!💛💙

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *