Julian Lelieveld RKC’er

Het is mei, maar aan de Akkerlaan wordt er inmiddels hard gewerkt aan de selectie voor aankomend seizoen. Afgelopen week werd Kevin Felida al binnen gehaald en werden de contracten van Hans Mulder en Yassin Oukili verlengd en nu kunnen we melden dat de volgende versterking een feit is: Julian Lelieveld komt over van De Graafschap en tekent een contract tot 2025.

Lelieveld heeft een topseizoen achter de rug bij De Graafschap. De rechtsback speelde alle wedstrijden(!) dit seizoen in Doetinchem, waar hij tot 5 assists en één doelpunt kwam. Eerder speelde Lelieveld ook bij Vitesse en Go Ahead Eagles.

Dat zelfde Go Ahead Eagles had naast nog 3 eredivisieclubs ook interesse om Lelieveld nu over te nemen van De Graafschap, dat zelf zijn contract ook graag wilde verlengen. Uiteindelijk kiest de 24 jarige geboren Arnhemmer dus voor RKC!

Welkom in Waalwijk, Julian!

Foto: RKC Waalwijk
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *